Snel overzicht

Bent u lange-afstandswandelaar of pelgrim?

Plaatsbewijs: een vouwvel met twee verhalen over landschap, en foto’s. Bestel hem door me even te mailen, of klik hier. Er zijn intussen 7 delen!

De beste verhalen: voetreis naar Rome (23 februari tot 27 mei 2015)

  • Open, open, open (9 juni 2015) klik hier
  • Het knettert (17 mei 2015) klik hier
  • Liefde tot (17 mei 2015) klik hier
  • 1000 kilometer trouw (30 maart 2015) klik hier
  • Christus? Te ver weg (7 maart 2015) kik hier

Meer weten over mijn route, of .gpx-bestanden opvragen? Mail me met het formulier onderaan, of bel even. Doen hoor, ik vind ervaringen delen leuk.

Wandelen en kamperen met 6kg uitrusting

Het is eenvoudig. Ik heb veel ervaring met wild kamperen, en hou geen rekening met extreme omstandigheden, waardoor de uitrusting licht kan blijven. Het weegschaal-thuis-gewicht van de hele uitrusting inclusief rugzak, tent, slaapspul, kookgerei en acquarelverf is 5,9 kilo. In de praktijk, met water, voorraadje ontbijt, brandstof is dat tussen de 7 en 8 kilo, oplopend tot 11 kilo op in de bergen met eten voor een paar dagen. Artikeltje over de uitrusting hier. Artikel over mijn spullen hier en hier.

Beste verhalen: Schotland e.a

Heeft u een vraag, gebruik het formulier hieronder of mail me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>